BoJack Horseman

 Geçenlerde bir dizi izledim. BoJack Horseman. Kötü bir ailede büyüyen, insan fonksiyonlu bir atın aktör hayatını yürütmeye çalışırken yaşadığı zorlukları ele alıyor.

Kendisi alkol bağımlısı, bazen uyuşturucu da alıyor. Genel olarak sarhoş takılıyor. Ve bu durumdan dolayı hayatında bir sürü hata yapıyor. İşini yapmaya çalışırken sorunlar yaşıyor. Arkadaşlarıyla arası bozuluyor. Affedilmeyecek bir sürü hata yapıyor. Çoğu kişiye zarar veriyor. 

Fakat kendini düzeltmeye çalışıyor. Alkolü bırakmayı deniyor. Fakat daha kötü durumlara yol açıyor. İzlerken kötü hissettiriyor. Bazı noktalarda kendinizle bağdaşlaştırsanız da bazen gerçekten sınırı aşıyor diyorsunuz. 

Dizi 18 yaş ve üstü kategorisinde. Bu diziyi gençlerin izleyip belki aynı yoldaysa kendini düzeltmesi ya da onun gittiği yollardan gitmemesi açısından iyi olabilir. Fakat her ne kadar büyük görsek de kendimizi bazı yerleri anlayamadığımız olabiliyor. Ve ben bu yüzden bu dizi büyüdüğüm zaman tekrar izlemeyi düşünüyorum. Çünkü daha değiş hissedeceğimi ve bazı şeyleri o zaman gerçekten anlayacağımı hissediyorum.

Yorumlar

Popüler Yayınlar